Over Personal and Fit.

Ik ben Lidia Rensel, Fit Manager en Sport Ondernemer, en ik help vrouwen om sterker in het leven te staan zowel mentaal als fysiek.

Als vrouw heb je vaak een chaotische agenda en houd je continue allerlei ballen in de lucht, zeker als je ook nog een gezin of een eigen bedrijf hebt. Maar als je lichaam sterker en fitter is, dan is je hoofd dat ook. Je staat sterker in het leven, je bent beter in staat om krachtigere keuzes te maken en je hebt meer energie. Energie die je kunt besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt: je gezin, je bedrijf, je vrije tijd of je hobby’s.

Ik gun het iedereen om meer in balans te zijn en sterker in het leven te staan. Maar gezondheid is geen potje dat je in de winkel koopt en opeet waarna je klaar bent. Je moet investeren in je gezondheid en in je lichaam, je hebt er tenslotte maar één van.

Tijdens de opleiding Sport en Bewegen begon ik al met het geven van groeps- en danslessen, ik deed ik sportprojecten en werkte als Fitness Instructeur. Dat werd verstoord door een ongeluk. Dat ongeluk heeft ervoor gezorgd dat zelfs lopen al een enorme uitdaging werd. Maar dat heeft mij nooit tegengehouden om te groeien en weer fit te worden. Het was een lange weg waarin ik mezelf zowel fysiek als metaal regelmatig ben tegengekomen. Alles is op mijn weg gekomen; van gebrek aan motivatie tot eetbuien. Ik snap dus als geen ander dat het niet altijd even gemakkelijk is. Dat alles heeft mij alleen maar sterker gemaakt en ervoor gezorgd dat ik jou nu beter kan helpen. Na heel wat jaren les gegeven te hebben aan grote groepen, heb ik nu voor personal training en kleine groepen gekozen. De groepen zijn nooit groter dan 10 personen per les. Zo krijgt iedereen de aandacht en het maatwerk dat zij verdienen

Er zijn duizenden redenen om niet aan de slag te gaan met je gezondheid. Maar er hoeft maar één goede reden te zijn om te beginnen en het vol te houden. Ik wil samen met jou die weg bewandelen, op zoek gaan naar je doelen en werken aan een fitter en gezonder leven. Alles begint bij het besluit om in je lichaam en je gezondheid te investeren.

We are woman on a mission, dreams with a plan.